Promotie: interventii chirurgie laparoscopica de la 2000 lei

Apendicectomie abord clasic/laparoscopic 2000 lei; Cura herniei ombilicale/inghinale unilateral – abord laparoscopic 2000 lei; Colecistectomie – abord laparoscopic 2000 lei; Eventratie – abord laparoscopic 2500 lei; Gastric sleeve – 23000 lei promotie

69,263 total views, 2 views today

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

126 comments on “Promotie: interventii chirurgie laparoscopica de la 2000 lei

 1. Flory on said:

  Buna seara, pentru operatie hernie inghinala se poate sa imi spuneti daca promotia respectiva si in lunile februarie,martie 2016? Preturile difera daca operatia este laparoscopica? Ce servicii sunt incluse? Pentru programare consult si operatie este necesara trimitere de la medicul de familie?

  • Bună ziua,
   Pretul intervenției chirurgicale laparoscopice este de 2000 ron, la care se adauga pretul plasei si al dispozitivului de fixare (aproximativ 550 ron). Pretul este pentru pacienții asigurati CAS.

 2. Va salut cu respect !
  Operatia de varicocel(laparoscopic) intra in oferta dvs.? Care este pretul unei astfel de operatii ?

 3. Virginia on said:

  Buna seara,dupa operatia pe abdomen( 1995 – ovarele si trompele au fost extirpate) mi-a aparut o umflatura .Nu este dureroasa si nici nu simt un organ sub ea.Insa am facut o ecografie pelviana si d-na doctor mi-a spus ca am eventratie.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac.Mentionez ca ,sunt diagnosticata cu boala Parkinson. Multumesc

 4. Radulescu Tiberiu on said:

  Bună seara.
  Am fost operat in luna august 2015 de hernie inghinala on partea stanga.De vreo 2 săptămâni amînceput sa simt aceleași dureri pe care le-am avut și înainte de operație și am impresia ca mi s-a umflat din nou zona operata, iar când palpez zona, simt o umflatura.menționez ca am fost operat prin metoda clasica iar în cazul în care s-ar adeveri faptul ca am făcut din nou hernie a-și dori sa fiu operat laparoscopic și sa mi se pună plasa ptr ca nu cred ca la prima operație mi s-a pus.Vă rog sa-mi spuneți și dacă mai este valabila ,, promotia” și dacă în prețul de 2000 de ron este inclus și tratamentul post operator și spitalizarea.
  Va mulțumesc,
  Radulescu Tiberiu

 5. Tiberiu on said:

  Vă mulțumesc ptr răspuns dar tot nu am inteles:2850 ton reprezintă prețul total (inclusiv plasa) sau doar operația propriu zisa? (mentionez ca sunt asigurat CAS).Va rog sa-mi dați dacă se poate și un nr de telefon ptr a-tmi face programare.

 6. sorin statescu on said:

  Buna ziua.
  Mai este valabila promotia pentru hernie inghinala unilaterala? Se poate monta bilateral, preventiv, on cadrul aceleiasi interventii?
  Sunt din Galati, asigurat CAS si firma la care lucrz are contract cu Medlife, am card.
  Multumesc.

 7. Stefan on said:

  Buna.
  Va rog sa- mi spuneti cat costa o interventie laparoscopica pt rezectie de colon din cauza diverticulitei si care este perioada de recuperare. Multumesc.

 8. Brebulet Gabriel on said:

  Buna ziua,
  Mama mea , 64 ani, a facut o colonoscopie, urmare careia ( ceea ce am putut deslusi ):
  „Examinare pana la 100 cm de marginea anala
  Incepand de la 15cm de la margine anala cu extindere pana la 20cm de marginea anala,formatiune vegetati -ulcerate,care sangereaza usor……si la ati ngere cu colonoscopul.(Biopsie)
  -cativa diverticuli pe traiectul colonului sigmoid
  -fara alte modificari pana la 100 cm de marginea anala.
  Concluzie: tumora rectosigmoida,….. rectosigmoidala si diverticuli intestinali.”
  Se poate rezolva la Medlife si cat o va costa?
  Va multumesc

  • Se poate rezolva la Medlife. Va aștept la o consultație în Calea Griviței nr 365, sector 1, București, Medlife pentru a discuta despre intervenția chirurgicala. Prețul variază în funcție de tipul intervenției chirurgicale – clasica sau laparascopica.

 9. Buna ziua.Din cauza unei operatii nereusita de apendicita m-am operat cu plasa classic de 2 ori la stat si acum am facut tumografie cu substanta si a iesit eventratie iar.As incerca la privat ce ma sfatuiti sa fac cit costa si ce sanse am sa o mai duc binisor sa nu ma doara.Va multumesc mult.

  • Interventia chirurgicala laparoscopica are multiple avantaje față de intervenția clasica. Va aștept la o consultație în Calea Griviței nr 365, sector 1, București, Medlife pentru a discuta despre intervenția chirurgicala laparoscopica

 10. george on said:

  Buna ziua. Care este costul total al unei interventii (abord laparoscopic) pentru apendicectomie? Va mulțumesc

 11. Sorin S on said:

  Pentru o operatie de hernie inghinala unilaterala care este pretul? Pacient, o fetita de 2 ani si 4 luni.

 12. Buna seara! Imi puteti spune, va rog, care este costul unei interventii chirurgicale pentru hernie hiatala? Multumesc!

 13. Buna ziua eu am card de sanatate dar in ultimii ani nu am mai lucrat cu contract daca nu se ia in considerare cardul cat ar costa operatia fara asigurare as dori un raspuns Va multumesc

 14. VICTOR on said:

  …am omis sa specific ….eventratie la o operatie de hernie inghinala dreapta efectuata in ianuarie 2016….va multumesc

 15. Buna ziua. Spune-ti-mi va rog domnu Dr. cat trebuie sa platesc pt. o operatie laparoscopic de hernie inghinala unilaterala stg. respectiv: interventie , fixare , plasa eventual alte costuri anestezie, spitalizare ( detin CAS ) si cum pot face o programare. Va multumesc anticipat.

 16. Ana Neamtu on said:

  Buna ziua, imi puteti spune va rog, cum va pot contacta pt a stabili o consultatie pt a rezolva probema unui colecist cu ax lung de 101mm, perete de 3mm, cu cativa caliculi de 20mm.
  vp = 9;
  CPB = 12mm, prezentand Oddian o imagine hiperecogena de 10mm – posibil calcul.
  imi puteti spune va rog, un pret estimtiv pt eliminare caliculi?
  multumesc frumos,
  Ana

 17. George M on said:

  Buna ziua…va rog sa-mi spuneti pretul intreg (operatie, plasa, analize )al unei operatii de hernie inghinala -partea stanga. TIn sa mentionez ca sunt asigurat CAS si care este perioada de spitalizare. in max 2 sapt ma pot intoarcea la birou? Multumesc anticipat !

  • Intervenția chirurgicala laparoscopica costa 3900 pentru pacienții asigurati CAS. Aveți nevoie de o zi de spitalizare. Va puteti intoarce la birou in câteva zile.
   Dr. Gabriel Matei
   0723 286 448

 18. Buna seara,

  Va rog sa imi spuneti care este costul unei operatii de hernie inghinala bilaterala.

  Va multumesc,

 19. Potra Gabriel on said:

  Buna seara.
  Am un baiat de 17 ani si trebuie operat de apendicita. Intrebarea este daca se poate opera prin metoda laparoscopica, daca este posibil cum putem sa venim la o consultatie si in cat timp se piate opera.
  Multumesc!

   • Marinciu Gigi on said:

    Buna seara,
    Tatal meu are de cativa ani buni o hernie inginala care a avansat destul de mult. Problema este varta tatalui , 82 ani, si ceva probleme de hipertensiune.A incercat si cu o centura speciala dar are un disconfort prea mare cand o poarta asa ca nu sa adaptat si a renuntat la ea. Astept cu interes sfatul dumneavoastra.
    Cu respect!

 20. marius Dan on said:

  Buna ziua . Am o hernie hiatala cu esofagita de reflux . As dori sa ma operez laparoscopic dar nu sunt asigurat . Care este costul total al inerventiei si cate zile de spitalizare am nevoie ?

 21. Catalin Naomescu on said:

  Buna ziua,
  Sotia mea a fost operata de ocluzie intestinala, in octombrie 2014. In aprilie 2016, a observat o umflatura in zona ombilicala, a facut o ecografie in urma careia i s-a pus diagnosticul: dehiscenta muschilor drepti abdominali supraombilical de pina la 13,6mm si eventratie perete abdominal paramediana dreapta. Sotia doreste o interventie laparoscopica daca se poate. Care ar fi costul acestei interventii ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
  Catalin Naomescu

  • Intervenția chirurgicala laparoscopica costa 4300 ron. Se adauga prețul plasei si al dispozitivului de fixare. Va aștept la o consultație pentru a discuta despre aceasta patologie.
   Dr. Gabriel Matei
   0723 286 448

 22. Adrian on said:

  Buna ziua! Costul unei operatii laparoscop pentru o hernie inghinala(cu tot cu plasa si dispozitiv de fixare) pentru un asigurat OPSNAJ? Si cat de curand s ar putea face o programare pt interventie?
  Multumesc!

 23. GHEORGHIU Dan on said:

  Buna ziua. Operatie laparoscopica pentru hernie ombilicara inclusiv plasa si spitalizare cat costa va rog? Mentionez ca sunt asigurat CAS. Va multumesc

 24. ana constantin on said:

  Buna ziua. M ar interesa pretul total al unei operații de colecist . Sunt asigurat CAS. Multumesc.

 25. Davidescu Ioana on said:

  Buna ziua,
  Costul pentru o operatie laparoscopica de hernie inghinala unilaterala care sa includa plasa si dispozitivul de fixare? Mentionez ca sunt asigurat CAS. Multumesc. Astept raspunsl dvs cu mare interes

 26. Daniel on said:

  Bună ziua,
  Îmi puteţi spune, vă rog frumos, cât costă o intervenţie chirurgicală pentru cură hidrocel unilateral drept și hernie inghinală pe aceeași parte pentru un pacient asigurat CAS? Vă mulţumesc!

 27. Alin on said:

  Buna seara , va rog sa-mi spuneti si mie pretul pentru o operatie laparoscopica de colecist . Mentionez ca sunt asigurat la Casa OPSNAJ. Va multumesc .

 28. Cristina on said:

  Bună ziua, vă rog să-mi spuneţi preţul unei operaţii de hernie hiatală ?
  În urma unei tomografii şi a unei endoscopii am fost diagnosticată cu hernie hiatală gigant.
  Sunt asigurată la Casa OPSNAJ. Cu mulţumiri

 29. Buna ziua.
  As dori sa stiu cat costa operatia de scos fierea cu pietre in ambele variante clasic si laparoscopic pentru un asigurat si daca se poate face laparoscopic pentru un pacient de 64 ani.
  Multumesc!

 30. Madalina Madvan on said:

  Buna ziua. Ma intereseaza costul unei operatii gastric sleeve si daca ceva din acest pret poate fi decontat prin CAS. Am 44 ani, 157 cm si 96 kg. Multumesc.

 31. bogdan on said:

  scoaterea unei pietre la bila..sau extirparea bilei laparoscopic..care este pretul pt o astfel de operatie?

 32. Edit on said:

  Buna ziua,
  Am fost diagnosticata, in urma unei ecografii, cu hernie inghinala dreapta. M-ar interesa cateva informatii privind interventia chirurgicala: cat costa, daca sunt asigurata si ce riscuri comporta anestezia generala avand in vedere ca sufar de bronsiectazie bilaterala, cu frecvente bronsite si tuse.
  Va multumesc.

 33. alexandrina on said:

  Bună ziua tatăl meu a fost diagnosticat cu adenocarcinom G1 ptx invaziv la 15 cm de OA ,o formatiune de aproximativ 5 cm,pt o operație laparoscopica cât este prețul? Menționez ca are 65 de ani ,pensionar și 1.75 și 100 kg.

  • Buna ziua. As vrea să-mi trimiteți rezultatul colonoscopiei si examenului Hp pe email. Trebuie să faca un CT toraco abdominal si pelvin înainte de operație.
   Dr. Gabriel Matei
   Chirurgie Laparoscopica Avansata
   0723 286 448

 34. alexandrina on said:

  D nul doctor v am trimis tot ce a făcut tata pe Mail .apare de la barbulescunicoleta@yahoo.com. Va rog sa mi spuneți o părere dacă se pate laparoscopie cât costa menționez încă o data ca tata e un plic plinuț .

  • Am văzut rezultatele colonoscopiei.
   Va rog sa ma sunați pentru a discuta despre aceasta patologie.
   Dr. Gabriel Matei
   Chirurgie Laparoscopica Avansata
   0723 286 448

 35. Ghimis Virgil on said:

  Buna ziua,
  Astazi am fost la spital dupa niste dureri de abdomen si spate. Acestea au inceput sa se simta foarte puternic dupa ce am fortat ridicatul cu 3 saptamani in urma.
  Medicii mi-au zis ca am hernie inghinala necomplicata(au zis ca am orificiile marite insa nu vede hernia) si ca in viitor o sa fie necesara o interventie chirurgicala si mi-au dat aceasta reteta http://prnt.sc/f5rc8q
  Din cate am citit singura metoda de vindecarea herniei este interventia chirurgicala iar daca nu este facuta la timp pot aparea complicatii. Ar trebui sa fac interventia acum?

 36. Octavian ilie on said:

  Buna seara.As dori sa stiu costul unei operatii laparoscopice de hernie abdominala . Sunt asigurat casmb.Multumesc…

  • Va rog sa imi dați mai multe detalii despre hernia abdominala. Este inghinala, ombilicala?
   Dr. Gabriel Matei
   Chirurgie Laparoscopica Avansata
   0723 286 448

   • Octavian ilie on said:

    Buna seara…am revenit cu mai multe detalii despre hernia abdominala…pe fisa de consultatie scrie hernie abdominala spiegel..chiar nu inteleg despre ce este vorba…nu am simptomele unei hernii inghinale si ombilicale…buricul nu este umflat si iesit in afara ci partea dreapta din jurul buricului precum si abdomenul drept in sus pana la coasta sub san sunt umflate …mentionez ca nu am dureri iar la tomografie nu sa vazut nimic…multumesc…cu stima si respect…

 37. Simona on said:

  Buna ziua ! Am o hernie hiatală care nu mai Răspunde la dieta si medicamentație si ma supăra groaznic .As fi interesată cat costa aproximativ laparascop ,precizez ca nu sunt asigurata .multumesc

 38. ruse livia on said:

  bună ziua,
  Am pietre la fiere, mi s-a recomandat operația. Fac des crize cu dureri f mari, vomă și alte simtome. Cum aș putea lua legătura cu dvs. pentru o consultație și operație? Ce preț are o astfel de interventie cu spitalizarea necesara? Precizez ca sunt asigurată. Mulțumesc anticipat pentru răspuns, vă doresc o zi bună.

  • andrei bogdan on said:

   buna seara,
   Mi s-a pus diagnosticul de varicocel si m-ar interesa cat m-ar costa o interventie chirurgicala laparoscopica si in cat timp imi pot relua activitatea mentionez ca lucrez intr-un job in care ridic greutati nu foarte mari.multumesc anticipat.

 39. Andreea on said:

  Buna ziua! Ma intereseaza costurile (totale) unei operatii de hernie inghinala cu tot ce include interventia pentru o persoana fara asigurare medicala. Va rog daca puteti sa imi dati aceasta informatie, inclusiv ce zile de spitalizare necesita. Multumesc anticipat.

 40. Beni on said:

  Buna ziua mar interesa și pe mine cât costa operația de hernie inghinală și la cât timp ma pot opera după control ?multumesc

 41. Iacob on said:

  Bună ziua am o hernie inginala partea stingă voluminoasa adică umflături pina în testicolul sting, as fi interesat sa mă operez și cât costa cu tot cu spitalizare și as mai vrea sa știu de cât concediu medical am nevoie țin sa mentionez ca lucrez în agricultura și sint asigurat va mulțumesc anticipat!!

 42. Mihaela on said:

  Buna seara! As dori sa stiu care este costul pentru o consultatie si investigatii pentru o posibila hernie epigastrica la adult asigurat CAS. Va multumesc.

 43. Otomega George on said:

  Bună ziua ma interesează și pe mine cat ma costa o operație de hernie ombilicala asigurat CAS. Va multumesc

 44. Cosmin on said:

  Bună ziua, domnule doctor.
  Prețurile pentru intervenția laparoscopica in cazul unei hernii inghinale ( stanga ) , difera la spitalul MedLife in funcție de medicul care executa operația ?

  Cam cat ar costa o astfel de intervenție la MedLife pentru un pacient neasigurat cu toate costurile aferente operației si post operație ?

  Daca imi puteți răspunde azi, as fi recunoscător.
  Mulțumesc. O zi buna !

 45. Adrian Văleanu on said:

  Bună ziua dle doctor, vă rog să aveți amabilitatea de a-mi preciza prețul unei operații laparoscopice de colecist (4-6 pietre de aprox.5 mm). Cu mulțumiri.

 46. Carp Gabriel on said:

  Buna ziua domnule doctor,
  As dori sa stiu ce cost total are o interventie la paroscopica pentru o hernie inghinala stanga sau bilaterala facuta in spitalul Medlife sau in alt spital unde dvs profesati. Mentionez ca sunt asigurat CAS.
  In ce consta consultul si daca trebuie sa aduc trimitere de la medicul de familie sau analize de sange, ecograf ..etc?
  Multumesc !!

  • Pretul intervenției chirurgicale laparoscopice pentru pacienții asigurati CAS este 4000 lei pentru hernia unilaterala si 5700 lei pentru hernia bilaterala,(include pretul plasei si adezivului).
   Dr. Gabriel Matei
   Chirurgie Laparoscopica Avansata
   0723 286 448
   http://www.gabimatei.ro

 47. Tolea bogdan on said:

  Buna ziua, anul trecur am avut o interventir de reparare a herniei inghinale dreapta, de 2-3 luni am acrmeeasi problema pe partea stanga…care este pretul total (operatie.plasa.spitalizare) in cazul in care sunt asigurat in Anglia si beneficiez de card de sanatate european.va multumesc.

 48. Milesan Virgil on said:

  Bună ziua ! Va rog să-mi spuneți pentru o intervenție chirurgicala la o hernie ombilicala cat ar fi costul operației în cazul în care sunt asigurat CAS . Clasic sau metoda laparoscopic . Mulțumesc anticipat.

  • Sunt 3 tipuri de intervenții chirurgicale pentru hernia ombilicala.
   Prețul este de la 3000 lei pana la aproximativ 6000 lei, in functie de procedura.
   Va aștept la o consultație pentru a discuta despre aceasta patologie.
   Dr. Gabriel Matei
   Chirurgie Laparoscopica Avansata
   0723 286 448
   http://www.gabimatei.ro

 49. Amelia P on said:

  Buna ziua,
  Am fost ddiagnosticatade curand cu litiaza biliara (3 pietricele de 8, 9, 10 mm).As dori sa stiu pretul colecistectomiei laparoscopice deoarece vreau sa ma operez in martie.Mentionez ca nu am crize decat usoare intepaturi din cand in cand si daca urmez regim mai pot amana pana in martie.
  Va multumesc!

 50. Loredana on said:

  Buna ziua!la ce costuri se ridica o interventie chirurgicala pt o hernie inghinala unilaterala dreapta pt un pacient asigurat sau neasigurat CAS.Ce acte sint necesare si cum se face programarea la o consultatie la dumneavoastra si pretul acesteia.va multumesc anticipat

 51. Gabriel Ionescu on said:

  Buna ziua ,
  Care ar fi costurile pentru operatie de hernie ombilicala laparoscopica fiind asigurat CASMB.
  As avea vreun beneficiu daca mi-as face abonament la MedLife ?
  Va multumesc .

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*